UA-65852840-1
MFAHW
"Meer Fun Aan Het Water" Jamsessie Ottenhome

Meedoen met de volgende "Meer Fun Aan Het Water Jamsessie" in Ottenhome? 

Aanvang iedere 3e zondag van de maand om 15:00 uur. De jamsessie loopt vaak door tot 19:00 of zelfs iets later.


De jamsessie bestaat uit verschillende bokken.

  1. Bandpresentatie: Blokje 1 om 15:00 uur is 4 liedjes en blokje 2 tussen 17:00 en 18:00 uur weer 4 liedjes. (Voor aanmelden zie bij "Contact/Band-presentatie")
  2. Huisband speelt samen met een gast vocalist als aftrap voor de sessie 3 afgesproken liedjes.
  3. Jam-estaffete: Iedere maand kiezen we eenliedje (zie Facebook), De huisband start het liedje en op aanwijzing worden alle muzikanten vervangen. Van vocalisten tot drummers. Het nummer wordt niet onderbroken en dat geeft niet alleen iets leuk voor de oren maar ook om te zien. Aanmelden bij binnenkomst kun je doen bij o.a. Henk Ravenhorst! In de regel hebben we de akkoorden en teksten tijdens de jamsessie beschikbaar.
  4. Open podium: Vooraf afgesproken liedjes worden aangemeld via onderstaand formulier. Je hebt afspraken gemaakt met alle muzikanten. Liefst niet niet vooraf repeteren, het blijft toch een jamsessie. Laten zien en horen wat het kan worden! Voor de aanmeldingen geldt wel VOL is VOL! en de volgorde van aanmelding moeten we dan hanteren.
  5. Vrije jamsessie: Met aanwezige muzikanten. Je kunt je van te voren opgeven. We proberen je dan te helpen om de bezetting compleet te maken, maar je kunt zelf ook andere muzikanten vragen om samen met jou iets te gaan spelen. Je moet je wel even vooraf of tijdens de jamsessie je aanmelden. in overleg kunnen de muzikanten van de huisband of andere beschikbare ervaren muzikanten de bezetting compleet maken.

Na het aanmelden kunnen wij geen 100% garantie geven op deelname, hierin hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Is er tijdens de jamsessie nog voldoende ruimte in de planning beschikbaar, dan kun je je ook aanmelden tijdens de jamsessie. 

Om de middag goed te laten verlopen maken we wel graag wat afspraken. 

  • Er worden maximaal 3 liedjes in dezelfde bezetting uitgevoerd.
  • Geen drankjes op het podium
  • Respecteer de aanwijzingen van de jamsessie-leider.


 

Gert van der Linden maakt van de meeste optredens mooie filmpjes met aparte geluidsopname. Deze filmpjes kan je op zijn YouTube site bekijken.

Mocht je het niet op prijsstellen dat je gefilmd wordt kan je dat vooraf bij hem aangeven. Gert selecteert de filmpjes vooraf, maar mocht er toch een tegenvallende prestatie op het internet verschijnen dan kan je Gert een mail sturen om de opname te laten verwijderen. 

Verzoek YouTube filmpje verwijderen: Filmpje verwijderen

 


01503